Belföld
ajánlat
Romantika Hajdúszoboszlón
Attila Apartman
Romantika Hajdúszoboszlón

3 nap

2 fő

Reggeli
car
Útvonaltervező
Eredeti ár: 34 000 Ft
Akciós ár: 17 990 Ft
Hátralevő idő:
Készlet: Kevesebb mint 3 db!

Legfontosabb infók

 • Romantikus kikapcsolódás Hajdúszoboszlón
 • 3 nap 2 főnek az Attila Apartmanban 
 • Ellátás: svédasztalos reggeli ellátás a partner étteremben
 • Elhelyezés: stúdió apartmanban. Kettő, a tetőtérben egymással szemben elhelyezkedő, légkondicionálóval felszerelt apartman biztosít kellemes pihenést télen-nyáron. Az egyik apartman nappali + hálószobás, 4 fős. A másik, stúdió apartman 2-3 fő számára ideális. Mindkét apartmanban zuhanyzós fürdőszoba WC-vel, jól felszerelt konyha, étkező-sarok és műholdas tévé található A kertben egy nagy teraszt különítettek el a tetőtéri apartmanok vendégei számára, ahol akár grillezni is lehet.
 • PLUSZ+: Ingyenes parkolás az udvarban
 • TIPP!: Kisállatot is fogadnak felár ellenében: 2.000 Ft/csomag.

Feltételek

 • Felhasználható: 2018. május 31-ig a szabad helyek függvényében. Hétvégi (péntek és/vagy szombat éjszakára) felár: 3.990 Ft/csomag, egyszeri díj.
 • Kiemelt időszakokban és ünnepeken (, 04.27-05.01. 05.18-21.) 5.000 Ft/csomag felár fizetendő.
 • Gyermekkedvezmény: 6 éven aluli gyermek szállása: ingyenes.
 • Fűtés/hűtés felár:3.000 Ft/csomag.
 • Több utalványt is vásárolhatsz!
 • IFA külön fizetendő: 500 Ft/fő/éj 18 év felettieknek

 

Részletes információk

 Hajdúszoboszló az Alföld észak-keleti részén található a Hortobágy szomszédságában. Budapesttől 200 kilométerre keleti irányban, Debrecentől 20 kilométernyire dél-nyugati irányban. Megközelítése közúton és vasúton egyaránt könnyen lehetséges. Közúton a 4-es sz. főúton, Debrecen irányába, az M3-as autópályán Debrecen érintésével, vagy arról Füzesabonynál letérve, a 33-as főúton, Hortobágyon át. Vasúton a Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon érhető el.

Hajdúszoboszló környékén már a népvándolás korában is lakott volt. Az Árpád-kor első szakaszában is népes településsel találkozhatunk. Bocskai István erdélyi fejedelem 1606. szeptember 2-án kelt címeres adománylevelében 700 lovas hajdúnak teremtett otthont a tatárok, majd a törökök által teljesen elpusztított Szoboszló helyén. Pávai Vajna Ferenc 1925-ben, földgáz után kutatva, mélyfúrás közben 75 fokos termálviz tört fel mintegy 1000 méter mélyről. A termálvíz olyan ásványi anyagokat tartalmaz (jód, konyhasó, nyomelemek), amelyek nek köszönhetően számos mozgászervi, ízületi, nőgyógyászati betegség kezelésére alkalmas. Ez a gyógyvíz nemcsak Európa, hanem a világ legjobb termálvizei közé tartozik. A közelmúltban felújított Termálfürdő fedett és nyitott medencéi várják egész évben a gyógyulni vágyókat, különbözó - a Tb által is támogatott - kezelésekkel. Szintén az elmúlt években került átadásra az Aquapart, mely izgalmas, üdítő nyári kikapcsolódás a strandolni vágyók számára. 2010. márciusában pedig átadásra került az Aqua Palace, mely az ország legnagyobb élményfürdője.

További információk

http://attilaapartmanhajduszoboszlo.hu

Térkép